LADESTASJON

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for lading av elbil, både til privat og næring.

Vi er spesialister innen prosjektering, installasjon, dokumentasjon og idriftsettelse av ladeanlegg/ladestasjon for private, næringsliv, borettslag og og sameie. Vi skiller oss ut ved å være leverandøruavhengige, og sikrer at vi tilbyr den fabrikanten og det systemet som best passer kundens behov og installasjon.

ELBILLADER

En ladestasjon hjemme må bli montert av en elektriker. En ny kabel fra sikringsskapet må trekkes og det må settes inn egen sikringskurs og jordfeilbryter B, hvis ikke laderen har det innebygd. Å montere elbillader er noe vi gjør ofte og har gode rutiner på.

Våre foretrukne leverandører av ladere er de norske selskapene Easee og Zaptec. Disse laderne er kjent for sin fremragende kvalitet og funksjonalitet, og de er utviklet og produsert i Norge. Vi kan tilby ladeanlegg med laststyring, og vi har også mulighet til å tilby avregningssystemer.

Vi tilbyr også driftsavtaler som sikrer kontinuerlig og pålitelig drift av ladeanleggene.

Ta gjerne kontakt, så finner vi en god løsning som passer for deg eller din bedrift.

Zaptec – go

En kompakt og kraftfull ladebosk med en maksimal ladeeffekt på 22kW, skandinavisk design og en vekt på kun 1,3 kg.

Zaptec – pro

En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsplasser i borettslag og sameier, bedrifter og nybygg. En av markedets smarteste og mest fleksible ladestasjon!

Easee

En av markedets minste ladebokser, kan lade 1 og 3 fase med hastight mellom 1,4 til 22 kW.

Zaptec Go – Best i test
(NAF)

Zaptec er vinner av
Red Dot-prisen

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen siden 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner.

Med vår solide erfaring og kompetanse kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Enten det gjelder boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du stole på at vi hos Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kompetansen for å utføre oppgaven effektivt og sikkert

Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Andreassen Elektro sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Andreassen Elektro

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen, grunnlagt i 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner. Med vår solide bakgrunn og erfaring kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Uansett om du trenger hjelp med boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du være trygg på at vi i Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kunnskapen for å utføre jobben effektivt og sikkert. Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike typer prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Vi sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vi tar forbehold om at skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse på nettsiden eller i tilbud samt markedsføring el. kan føre til at AE ensidig kan slette, avvise eller tilbakekalle tilbud eller ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.