Zaptec pro

ZAPTEC PRO

Zaptec Pro er den beste måten å lade opp til turen på, uansett hva du kjører eller hvor du skal. Et Zaptec-ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet og distribuerer det mellom ladestasjonene. En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsplasser i borettslag og felleseiendommer, bedrifter og nybygg. Med 22 kW strøm kan du lade elbilen din til en kjørelengde på 110 kilometer på bare én time.

SIKKERHET OG FUNKSJONALITET

TRYGGERE LADING

Innebygd jordfeilvern type B

Les av ladeforbruk

Se ladeforbruket i Zaptek portal

LYSSTYRKE

Still lysstyrken selv

Velg hvem som får lade

Sett opp brukertilgang

RASKERE LADING

Lad opptil 22kw på 1- og 3-fase

TILKOBLET INTERNETT

Driftssikkerhet med programvareoppdateringer

LÅS LADEKABELEN

Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

TYPE 2-KONTAKT

Internasjonal standard

LADER OPP TIL 110KM PÅ EN TIME

Utnytt strømmen mer effektivt med elbillading fra Zaptec. Denne ladeboksen er effektiv og smart. Dette ladesystemet bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, og fordeler strømmen smart mellom hver ladestasjon. Du får dermed opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen du har tilgjengelig. Ladestasjonene har en ladefart opp til 22 kW.

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen siden 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner.

Med vår solide erfaring og kompetanse kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Enten det gjelder boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du stole på at vi hos Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kompetansen for å utføre oppgaven effektivt og sikkert

Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Andreassen Elektro sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Andreassen Elektro

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen, grunnlagt i 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner. Med vår solide bakgrunn og erfaring kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Uansett om du trenger hjelp med boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du være trygg på at vi i Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kunnskapen for å utføre jobben effektivt og sikkert. Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike typer prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Vi sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vi tar forbehold om at skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse på nettsiden eller i tilbud samt markedsføring el. kan føre til at AE ensidig kan slette, avvise eller tilbakekalle tilbud eller ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.