SOLCELLE

Vi er eksperter på å planlegge, installere, dokumentere og sette i drift solcelleanlegg for private, næringsliv, landbruk og sameier/borettslag. Vi har ekspertise innen takinstallasjoner for flate tak, skråtak og veggfasader. Vi er uavhengige leverandører, og vi velger derfor den fabrikanten og det systemet som best passer kundens behov og installasjon.

Våre foretrukne leverandører av invertere er Growatt og Solis. Vi benytter også K2 Systems, et tysk selskap, for å levere et festesystem av aluminium som er nøye prosjektert for å tåle vindlast. I tillegg tilbyr vi også et typegodkjent trykkimpregnert festesystem som har et betydelig mindre CO2-avtrykk sammenlignet med aluminiumsalternativer.

LEVERANDØR I DRAMMENSOMRÅDET

Etter mange års erfaring med levering av solceller, har vi etablert oss som en ledende leverandør i Drammensområdet, spesielt innen landbruket. Vi har opparbeidet et solid omdømme basert på pålitelighet og kvalitet.

I landbrukssektoren krever de fleste forsikringsselskapene årlig termografering av både elektriske anlegg og solcelleinstallasjoner i henhold til EN62446-2 standarden. Vi kan tilby termograferingstjenester med erfarne og sertifiserte termografer. Våre termografører er Veritas-godkjente NEK405-1 termografer og EASA CAA-godkjente sertifiserte A2 VLOS-piloter med omfattende erfaring innen termografering.

Med vårt team kan vi sikre at både elektriske anlegg og solcelleinstallasjoner blir grundig inspisert og termografert i tråd med gjeldende krav og standarder. Dette bidrar til å opprettholde tryggheten og påliteligheten til installasjonene, samtidig som det oppfyller forsikringskravene i landbrukssektoren.

Vi er stolte av vår evne til å levere pålitelige og profesjonelle termograferingstjenester som bidrar til å opprettholde sikkerheten og effektiviteten til både elektriske anlegg og solcelleinstallasjoner i landbruksmiljøer.

SOLCELLEPANEL I NORGE

Visste du at Norge har ideelle forhold for solcelleenergi? Med sin rene og kalde luft skiller Norge seg gunstig ut sammenlignet med mange europeiske land. Solcellepaneler har faktisk sin optimale temperatur ved -5 °C, og det er da de oppnår høyest effektivitet og best ytelse. Selv på vinteren kan solceller produsere godt takket være refleksjonen fra snøen. Selv i de «mørke» månedene november til februar kan solcellene generere betydelig kraft, forutsatt at panelene holdes fri for snø. Med vår ekspertise innen solenergi kan vi hjelpe deg med å utnytte solcellepotensialet i Norge for en bærekraftig energiproduksjon.

For et sydvendt tak ligger årsproduksjonen mellom 600-750 kWh/kWp, men basert på vår erfaring produserer våre anlegg vanligvis mellom 800-1000 kWh/kWp. For tak montert i øst/vest retning, kan årsproduksjonen forventes å ligge på rundt 450-550 kWh/kWp (AE ca. 700 kWh/kWp). Nedbetalingstiden på anlegget avhenger av strømprisen og forventes å være mellom 6-8 år i 2023, for installasjoner med en effekt over 10 kWp. Vi tilbyr løsninger som maksimerer produksjonen og gir deg optimal avkastning på investeringen din.

Vi tilbyr serviceavtaler som inkluderer termografering av solcelleanlegg i samsvar med EN62446 kategori 2. Mange forsikringsselskaper stiller krav om termografering i sine vilkår, spesielt for landbruksinstallasjoner. Ved å oppfylle disse kravene kan vi bidra til å sikre at solcelleanlegget fungerer optimalt og opprettholde forsikringsdekningen. Våre erfarne termografer utfører grundige inspeksjoner og rapporterer eventuelle avvik eller problemer som kan oppstå. Med våre serviceavtaler kan du ha trygghet i viten om at ditt solcelleanlegg er i god stand og optimalt for energiproduksjon.

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen siden 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner.

Med vår solide erfaring og kompetanse kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Enten det gjelder boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du stole på at vi hos Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kompetansen for å utføre oppgaven effektivt og sikkert

Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Andreassen Elektro sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Andreassen Elektro

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen, grunnlagt i 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner. Med vår solide bakgrunn og erfaring kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Uansett om du trenger hjelp med boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du være trygg på at vi i Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kunnskapen for å utføre jobben effektivt og sikkert. Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike typer prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Vi sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vi tar forbehold om at skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse på nettsiden eller i tilbud samt markedsføring el. kan føre til at AE ensidig kan slette, avvise eller tilbakekalle tilbud eller ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.