zaptec go lader

ZAPTEC GO

Bygget på ledende grønn teknologi utviklet i Norge, er det en av verdens minste 22kw (maks strøm) lader av sitt slag. Like smart på innsiden som den er enkel på utsiden. Den har en maks ladeeffekt på 22 kW, et skandinavisk design som passer alle hjem, og er sertifisert i henhold til høyeste sikkerhetsstandard. I tillegg er Zaptec Go alltid tilkoblet via WiFi og 4G LTE-M. Ladeboksen er på størrelse med et nettbrett, og veier kun 1,3 kg.

SMART, LITEN OG SIKKER

raskere lading

Lad opp til 22kW, med 1 times lading av en 22kW bil vil du på kort tid være 100 km. på vei

Markedets tryggeste ladesystem

Sertifisert iht de høyeste sikkerhetsstandarder

FREMTIDSRETTET OG OPPDATERT

WiFi eller 4G LTE-M gjør at den holder seg automatisk oppdatert

nYDELIG ENKEL

Med funksjonsbelyststikkontakt og mulighet for RFID-brikke

ENKELT OG GREIT

Hver del av Zaptec Go er nøye vurdert. Fra det begrensede antall deler, til den funksjonsbelyste kontakten og RFID-brikkens plassering, har Zaptec utviklet denne laderen med fokus på høy brukervennlighet.

Zaptec har kombinert tradisjonell skandinavisk design estetikk med banebrytende norsk teknologi. Oppfunnet, designet og produsert på vestkysten av Norge.

Les også: Zaptec Go er best i NAFs test av ladebokser

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen siden 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner.

Med vår solide erfaring og kompetanse kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Enten det gjelder boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du stole på at vi hos Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kompetansen for å utføre oppgaven effektivt og sikkert

Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Andreassen Elektro sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Andreassen Elektro

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen, grunnlagt i 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner. Med vår solide bakgrunn og erfaring kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Uansett om du trenger hjelp med boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du være trygg på at vi i Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kunnskapen for å utføre jobben effektivt og sikkert. Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike typer prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Vi sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vi tar forbehold om at skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse på nettsiden eller i tilbud samt markedsføring el. kan føre til at AE ensidig kan slette, avvise eller tilbakekalle tilbud eller ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.