rehabilitering og nyinstallasjon_bilde

REHABILITERING OG NYINSTALLASJON

Vi tilbyr både rehabilitering og nyinstallasjon av elektriske anlegg. Med vårt erfarne team av saksbehandlere, som har lang erfaring med prosjektering, og våre dyktige montører, kan du være trygg på at installasjonen blir utført på en sikker og profesjonell måte.

Uansett om det gjelder oppgradering av eksisterende anlegg eller installasjon av helt nye og moderne elektriske systemer, kan du stole på vår ekspertise og vårt kvalitetssikrede arbeid.

Vi er en uavhengig leverandør som ikke er tilknyttet noen innkjøpsorganisasjon. Dermed har vi friheten til å velge den beste løsningen for våre kunder ved å benytte de mest passende produktene til enhver tid.

Vi foretrekker å bruke produkter fra norske firmaer som både utvikler og helst produserer i Norge. Eksempler på slike firmaer inkluderer SG belysning, Easee og Zaptec. Disse firmaene er markedsledere innen sine områder og tilbyr produkter med enestående design og kvalitet.

På 50-, 60- og 70-tallet ble det utviklet og installert solide elektriske anlegg som var tilpasset den bruken som var vanlig på den tiden.

Imidlertid har vårt forbruk endret seg betydelig siden den gang, og disse gamle anleggene er ikke dimensjonert eller bygget for å håndtere elbiler, induksjonstopper, datamaskiner og lignende.

Derfor representerer det en betydelig økning i både person- og brannsikkerhet å oppgradere sikringsskapet med moderne jordfeilautomater og overspenningsvern.

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen siden 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner.

Med vår solide erfaring og kompetanse kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Enten det gjelder boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du stole på at vi hos Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kompetansen for å utføre oppgaven effektivt og sikkert

Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Andreassen Elektro sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Andreassen Elektro

TA KONTAKT

Vi er en anerkjent aktør innen elektrikerbransjen, grunnlagt i 2004. Vårt dedikerte team består av høyt kvalifiserte elektrikere og teknikere, som besitter bred kunnskap og ekspertise innen elektriske systemer og installasjoner. Med vår solide bakgrunn og erfaring kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger.

Uansett om du trenger hjelp med boliginstallasjoner, næringsbygg eller industrielle prosjekter, kan du være trygg på at vi i Andreassen Elektro og JR Automasjon har den nødvendige kunnskapen for å utføre jobben effektivt og sikkert. Vårt erfarne team er vant til å håndtere ulike typer prosjekter og har ekspertisen som kreves for å levere gode resultater, uansett oppgavens omfang.

Vi sikrer at arbeidet blir utført med høy kvalitet og oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder.

Vi tar forbehold om at skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse på nettsiden eller i tilbud samt markedsføring el. kan føre til at AE ensidig kan slette, avvise eller tilbakekalle tilbud eller ordre. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.