LEDIG STILLING

Andreassen Elektro er en pålitelig arbeidsgiver med solid økonomi og trygge og forutsigbare arbeidsforhold. Hos oss er ting på stell! Vi har økende oppdragsmengde og har behov for flere elektrikere og montører i fast stilling.

Andreassen Elektro er en arbeidsgiver som har et bredt spekter med både erfarne og nyutdannede fagpersoner. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode arbeidsvilkår og tilrettelegge for unike utviklingsmuligheter for din karriere.

Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Hos oss vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Vi setter mangfold og likestilling høyt på vår agenda, og jobber aktivt for å fremme disse verdiene. For å bidra til dette har selskapet flere fordeler for alle medarbeidere.

Det er viktig for oss at folka våre trives!

HVEM ER DU?

Vi ser for oss at du er motivert, kvalitetsbevisst og trives med faglige utfordringer. Du har stor grad av yrkesstolthet og er serviceinnstilt. I Andreassen Elektro er vi mange dyktige medarbeidere som skal lykkes sammen og det er derfor viktig at du evner å arbeide i team, men at du også liker å jobbe selvstendig.

KVALIFIKASJONSKRAV:

  • Fagbrev som elektriker
  • Gjerne noen års erfaring som selvstendig elektriker
  • Gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B
  • Erfaring med digitale verktøy

VI TILBYR:

  • Fast stilling i en solid og trygg bedrift
  • Veldig hyggelige kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Forsikrings- og pensjonsordninger
Lærling Cecilie Jæger ved Andreassen Elektro AS

HVEM ER VI?

Andreassen Elektro er lokalisert i Drammen, Viken fylke, og opererer i all hovedsak i Nedre Buskerud. Med 19 år i bransjen og 14 ansatte har vi opparbeidet oss både bredde og spisskompetanse til å takle oppdrag av ulik karakter – fra prosjektering og utførelse av elektroinstallasjoner i betydelige bygg, til mindre service oppdrag.

Vi er en organisasjon med erfarne saksbehandlere og elektrikere, med et høyt faglig ambisjonsnivå. Vi jobber for å skape den beste arbeidsplassen i elektro/ automasjonsbransjen. Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri.

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige medarbeidere, og oppfordrer spesielt jenter/damer til å søke. Bli bedre kjent med noen av dine fremtidige kollegaer her.

Høres dette ut som noe for deg? Gi oss et lite innblikk i din kompetanse, erfaring, og hvem du er – ved å sende oss din søknad og CV.

Da gleder vi oss til å høre fra akkurat deg!

Kontaktperson / send CV til:

Jørn Andreassen
Andreassen Elektro AS
ja@andreassenelektro.no